Нащадки козацької слави

2014-10-16

/Files/images/козаки.jpg

Нащадки козацької слави

Центральна бібліотека для дітей та дитячо-юнацькі клуби «Мрія» та «Зоряний» провели для мешканців мікрорайону «Космонавтів» свято «Нащадки козацької слави». Це була незабутня подорож у минуле, присвячена славетним сторінкам української історії, козацькій родині. Захід розпочався молитвою за мир у всій Україні., яку прочитав священник Діонісій, голова молодіжного відділу Кіровоградської єпархії Української православної церкви.

У програмі свята цікаві конкурси та розваги, показові виступи читачів Центральної бібліотеки для дітей, вихованців гуртків та дошкільного навчального закладу «Незабудка». Змагання двох козацьких куренів «Вернигора» та «Крутивус» надали можливість дітям спробувати свої сили в розвитку якостей справжніх козаків. Їм довелося пройти через дев’ять випробувань, рівно стільки, скільки порогів на Дніпрі.

Нелегко було журі визначитися з переможцем. Всі діти демонстрували силу, майстерність, влучність та козацьку кмітливість.

Голова журі Зюнзя Ярослав, срібний призер Кубку Європи з таеквондо, учасник АТО, мужній воїн, справжній патріот України оголосив про зарахування юних конкурсантів до козацької родини.

Піднесений патріотичний дух спонукав усіх учасників свята, від малят до бабусь, з рукою біля серця заспівати Гімн України. Завершилося свято частуванням козацькою кашею.

http://dytbiblioteka.edukit.kr.ua/gallery/svyatkova_programa_naschadki_kozacjkoi_slavi

Кiлькiсть переглядiв: 222

Коментарi