Читай-фест у Кіровоградській МЦБС

2015-04-02

/Files/images/читай фест.jpg

Читай-фест у Кіровоградській МЦБС

2 квітня, у Міжнародний день дитячої книги, Кіровоградською МЦБС був організований масштабний «Читай-фест - 2015». Вийшовши за рамки звичайного, бібліотеки призначили зустріч шанувальникам книги на площі біля міської ради нашого рідного міста Кіровограда.

Сузір’я вічного й святого – дитяча книга об’єднала більше 400 чоловік -дорослих і дітей, всіх, хто любить читання, творчість, спілкування.

Зі словами привітання до учасників та гостей фестивалю звернулися Сергій Олександрович Колодяжний - заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради та берегиня бібліотек міста, директор Кіровоградської МЦБС - Світлана Іванівна Тимків.

Для шанувальників книги було організовано незабутнє шоу: виступи найталановитіших аматорських колективів, письменників-земляків, а також найяскравіші номери від учасників фабрики читацьких талантів «Крок до успіху». Учасники виступали у чотирьох номінаціях: «Літературна творчість», «Художня декламація», «Музика», «Хореографія».

Своїми виступами діти розпочали ЛІТОПИС ФАБРИКИ ЧИТАЦЬКИХ ТАЛАНТІВ. Перший випуск збірки «Крок до успіху» буде презентовано на Дні захисту дітей.

Діти, переодягнені у літературних героїв взяли участь у флеш-мобі «КНИГА ЄДНАЄ», яким завершилася святкова програма.

«Читай-фест у Кіровоградській МЦБС» гордо заявив: «КІРОВОГРАД – МІСТО ЧИТАЮЧИХ».

ФОТО см http://dytbiblioteka.edukit.kr.ua/gallery/chitaj-fest/


Кiлькiсть переглядiв: 480

Коментарi