Добрий дитячий Хелловін

2017-10-28

/Files/images/Добрий дитячий хелловін.jpg

Добрий дитячий Хелловін

Весела атмосфера та хороший настрій панували 28 жовтня в Центральній бібліотеці для дітей. Адже, тут святкували «страшне» свято року Хелловін.

Захід пройшов у форматі містичної карнавальної забави, виявився творчим, пізнавальним і…добрим.

Декорації, маски та символіку свята діти виготовили власноруч. Тож у конкурсі костюмів та гриму з захватом взяли участь всі присутні на святі. Було гамірно і весело. А слайд презентація «А як було до нас?» познайомила учасників з костюмами, які традиційно вдягали у цей день на початку ХХ століття. Діти зізнались, що багато з них страшніші за теперішні.

Затамувавши подих, дітвора слухала легенди древніх кельтів про дядька Джека, який перехитрив самого диявола, а потім всі гуртом виготовили з гарбуза «Ліхтарик Джека».

Ще сьогодні читали вірші та співали пісні. А для наймолодших користувачів театр книги «Буратіно» підготував лялькову виставу «Гарбузова каша».

Звичайно ж, були веселі ігри та забави. Особливо сподобалась дітям гра «Таємниця відьминої скриньки». А «привиди» і «ходячі мумії» у страхітливих масках у цей день особливо веселилися і бешкетували. Із словами «Цукерки, а то налякаю!» збирали солодощі у всіх відділах закладу.

Одним словом, Хелловін у бібліотеці, став незвичайним, чудовим подарунком осінніх канікул.

Кiлькiсть переглядiв: 346

Коментарi