Мистецько-пізнавальна година «Корифеї кіровоградської сцени»

2013-11-22

/Files/images/100_0626.JPG

«Корифеї кіровоградської сцени»

Мистецько-пізнавальна година «Корифеї кіровоградської сцени», яка 22 листопада пройшла в Центральній бібліотеці для дітей, подарувала її відвідувачам справжнє свято. Година проходила в рамках Всеукраїнського Тижня «Театр – дітям та юнацтву», в якому бібліотека традиційно приймає активну участь.

Книжкова виставка та огляд літератури висвітлила та провела екскурс в історію головної театральної сцени Кіровоградської області – Кіровоградського академічного українського музично-драматичного театр у ім. М. Л. Кропивницького.

Приємним сюрпризом для прихильників театрального мистецтва стала зустріч з вихованцями народної театральної студії «Маска» обласного центру дитячо-юнацької творчості, яким керує Відмінник освіти України Фільченкова Надія Олексіївна. Тож не дивно, що захід пройшов на «Ура!». Цікава розповідь керівника студії та творчі мініатюри, запропоновані юними театралами, прийшлись до душі глядачам, здивували неординарними цікавими історіями і фактами, вразили неординарним мисленням, комунікабельністю, безпосередністю юних аматорів. В ролі акторів спробували себе і найактивніші глядачі, взявши участь у театралізованих вправах, інсценізаціях, етюдах.

/Files/images/100_0623.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 204

Коментарi